Vážení zákazníci, do našeho nového e-shopu přidáváme týdně nekolik nových vzorů obuvi!

Hodnocení obchodu

5,0 70 hodnocení
Přidat hodnocení
5
69x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JO Avatar autora Jitka Obrová | 9.8.2020
jsem velmi spokojena
DN Avatar autora Dana Novotná | 6.8.2020
DJ Avatar autora Dagmar Johnová | 1.8.2020
HM Avatar autora Hana Matiesková | 1.8.2020
rychlé dodání,vložky comfort deluxe na patní ostruhu skvělé,pohodlné,určitě zde opět objednám a kladné recenze pošlu svým známým.
PK Avatar autora Petra Kolářová | 30.7.2020
Jsem velmi spokojena, výhodou je perfektní řemeslná kvalita výrobků a rychlé dodání
IJ Avatar autora Iveta Jírová | 27.7.2020
Jsem velmi spokojená ,již několik let pravidelně objednávám . Vždy velmi rychlé dodání.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.7.2020
Dobrý den paní Jírová, velký dík za Vaše hodnocení, stálých zákazníků si ceníme. Jestli jste na našem e-shopu registrována, čekají Vás při dalších nákupech i slevy :-), přeji hezké léto. Za Tým VV DESIGN spol. s r.o. Cíchová M.
HJ Avatar autora Hana Jirkova | 20.7.2020
JJ Avatar autora Jana Juríčková | 18.7.2020
Nakupuji zde už minimálně 10 let. Za mě největší spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.7.2020
Vážená paní Juríčková, jsme velice rádi, že jste naším stálým zákazníkem, moc si toho vážíme. Přejeme krásné léto! Tým VV DESIGN spol. s r.o.
ZT Avatar autora Zdena Tomanová | 17.7.2020
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.7.2020
Dobrý den paní Tomanová, děkujeme za Vaše hodnocení! S pozdravy Tým VV DESIGN spol. s r.o.
JP Avatar autora Jana Pastrňáková | 11.7.2020
Avatar autora (Administrátor) 28.7.2020
Paní Pastrňáková, děkujeme moc za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme. Tým VV DESIGN spol. s r.o.
I Avatar autora Ilča | 10.7.2020
Výborná komunikace s obchodem, doručení (zásilkovna) bez problému.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.7.2020
Děkujeme moc za Vaše hodnocení. Budeme se těšit zase někdy příště. Hezké léto přeje Tým VV DESIGN spol. s r.o.
MS Avatar autora Marie Svobodová | 10.7.2020
S produktem jako takovým jsem velmi spokojená. Bohužel mám vždy problém s dodáním, a to zejména kvůli spolupráci s Českou Poštou. Balíček opakovaně končí na poště, přes veškeré mé snahy doručit jej přímo na mnou uvedenou adresu. Osobní odběr pro mne není možnost, proto bych uvítala spolupráci i s jiným dopravcem.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, jen nerozumím proč hodnocení 2*, když je to spíš hodnocení České Pošty - konkrétně nejspíš Vaší pobočky. Nemáme u jiných zákazníků problém. Máme možnost i Zásilkovnu, která je skvělá, ale ti Vám to nedonesou až domů. Jiné dodavatele (přepravní služby) v nabídce nemáme skrz podmínky a i cenu. Mrzí nás, že ale dáváte hodnocení našemu obchodu tímto stylem, když by jste spíš měla hodnotit Vaši pobočku na poště!!! Zvolila jste Balík do ruky - je to dost draze placená služba, proto by Vás měli kontaktovat, telefonicky nebo e-mailem, údaje jsou vždy uvedeny na štítku. Za VV Design Lukáš Cícha
SK Avatar autora Simona Kohoutová | 5.7.2020
S Avatar autora Silvik | 5.7.2020
Velmi rychlé dodání, doporučuji.
JL Avatar autora Jitka Lukesova | 1.7.2020
určitě doporučuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a budeme se těšit někdy příště. S pozdravy VV Design spol. s r.o.
VJ Avatar autora Václava Jedličková | 29.6.2020
HS Avatar autora Hana Staňková | 29.6.2020
Boty jsou bezvadné, což jsem ale od značky Santé očekávala. S e-shopem jsem naprosto spokojena, škoda že nemáte kamennou prodejnu kromě Tábora a Českých Budějovic i v Praze.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.7.2020
Dobrý den paní Staňková, děkujeme za recenzi. S obuví Santé máme určitě ty nejlepší zkušenosti. Do našich prodejen v TA i do ČB jezdí zákazníci i z Prahy, Jihlavy, Brna, Karlových Varů.... S pozdravem za Tým VV DESIGN spol. s r.o. Cíchová M.
FH Avatar autora František Hána | 29.6.2020
obchod funguje bezvadně
MD Avatar autora Martina Drechslerová | 25.6.2020
JP Avatar autora Jolana Popelková | 21.6.2020

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 70

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.