Tento ESHOP firmy VV Design spol. s r.o. slouží k maloobchodnímu i velkoobchodnímu prodeji

Hodnocení obchodu

5,0 106 hodnocení
Přidat hodnocení
5
104x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AT Avatar autora Alžběta Trávníčková | 25.10.2020
ANO,ale kdyby to šlo poslat bez pošty.
Avatar autora | 22.10.2020
I Avatar autora Ivana | 22.10.2020
Serezavac ztvrdlych pat,podle obrázku je na první pohledzabalený,mě přišel volně v sáčku a bez nahradni žiletky,asi se někomu hodil
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 22.10.2020
Dobrý den paní Ivano, nikde není uvedeno, že je k seřezávači navíc náhradní žiletka v balení. Některé sežezávače nám velkoobchod poslal pouze v tomto balení, určitě to není záměr nebo nějaký náš úmysl. Děkujeme za pochopení! VV Design Ortopedik
Avatar autora | 22.10.2020
Avatar autora | 19.10.2020
B Avatar autora Barbora | 19.10.2020
Zaslání zboží obratem, pantofle hallux s dodatečnými úpravami jsou skvěle formované!
Avatar autora | 16.10.2020
V Avatar autora Veronika | 15.10.2020
S obchodem jsem velice spokojená, bez problémů mi malé pantofle vyměnili za větší a zase zaslali zpět. Pantofle Hallux valgus jsou perfektní, nosim je dva měsíce po operaci a je to moc pohodlné, i když ještě není kloub zahojen. Pak je ale určitě budu nosit dál ????
Avatar autora | 9.10.2020
Avatar autora | 9.10.2020
Avatar autora | 8.10.2020
Avatar autora Romana Šulcová | 24.9.2020
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání a kvalitní zboží.
JV Avatar autora Jana Vurmová | 21.9.2020
s nákupem jsme spokojená, rychlé dodání, perfektní výrobky
Avatar autora Iveta černá | 19.9.2020
Avatar autora | 18.9.2020
Nákup proběhl v pořádku a rychle.
Avatar autora | 17.9.2020
B Avatar autora broncová | 10.9.2020
S nákupem jsem velmi spokojena. Pantofle jsou v pořádku a přišly rychle. Děkuji mnohokrát. Jsem stálým zákazníkem již několik let.
I Avatar autora Iveta | 7.9.2020
Rychlost dodání..vše došlo v pořádku.
Avatar autora | 7.9.2020
M Avatar autora Mirka | 7.9.2020
Zboží přišlo rychle, spokojenost.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 106

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.